ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O SMRTI SLAVNOG GOLFERA! Roditelji UNIŠTENI novim OTKRIĆEM!

Autor:

Sport

26.05.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična sudbina Grejsona Mareja.

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O SMRTI SLAVNOG GOLFERA! Roditelji UNIŠTENI novim OTKRIĆEM!

Foto: pixabay.com/kenkaminaga

Osvajač "PGA Tura" i jedan od najpoznatijih golfera Grejson Marej izgubio je bitku sa mentalnim zdravljem i preminuo u 30. godini posle samoubistva, što je šokiralo sve ljubitelje ovog sporta širom sveta.

Njegovi roditelji su potvrdili ovu tužnu vest u saopštenju, ističući da je Marej preminuo dan nakon što se povukao sa turnira, izjavivši da se ne oseća dobro. Ova vest je ostavila golf svet u šoku i tugi, dok su se kolege i obožavaoci prisećali talenta i doprinosa koji je Marej doneo ovom sportu.

 

 

Marejeva smrt je podsetila javnost na njegovu otvorenu borbu sa alkoholizmom i depresijom. Komesar PGA Tura Džej Monahan istakao je da je Grejson bio inspiracija za unapređenje programa mentalnog zdravlja na turnirima, svojom hrabrošću da javno govori o svojim problemima.

Njegova smrt je podstakla raspravu o važnosti podrške i brige o mentalnom zdravlju sportista, istovremeno predstavljajući podsetnik da slava i uspeh na terenu nisu uvek pokazatelj unutrašnjeg blagostanja.

- Život Grejsonu nije uvek bio lak, i iako je sebi oduzeo život, znamo da sada počiva u miru - rekli su njegovi roditelji u saopštenju.

Marej je tokom svoje karijere osvojio brojne titule na turnirima, ali će ostati upamćen i po svojoj hrabrosti da se suoči sa sopstvenim demonima, čime je uticao na promene u percepciji i pristupu mentalnom zdravlju u svetu golfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading