HAOS NA VN MONAKA! Stravičan PRIZOR!

Autor:

Sport

26.05.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trio je morao da završi takmičenje.

HAOS NA VN MONAKA! Stravičan PRIZOR!

Foto: Tanjug/AP

Trka za Veliku Nagradu Monaka bila je prekinuta u prvom krugu kada je Kevin Magnusen udario Serhija Peresa, a vozač Red Bula je potom zakačio Nemca Nika Hulkenberga.

Bolid vozača Red Bula je zatim udario u zaštitnu ogradu i tom prilikom je potpuno bio uništen, a Peres je završio bez povreda. 

Trka je bila prekinuta nešto više od 40 minuta, pošto su redari uklonili ostatke bolida i očistili stazu.

 

 

Organizatori Velike Nagrade Monaka su odlučili da trka bude nastavljena iz mesta i naveli da dodatno neće istraživati incident. Kevin Magnusen, Niko Hulkenberg i Serhio Peres su morali da odustanu od trke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Srećom, uprkos ozbiljnom sudaru, Serhio Peres je prošao bez povreda. Ovaj nezgodan incident je bio dovoljan da se trka prekine kako bi se očistila staza i osigurala bezbednost svih učesnika.

Incidenti poput ovog koji se dogodio danas naglašavaju koliko je važna bezbednost u automobilizmu, kako za vozače tako i za sve koji su uključeni u trke. Reakcija organizatora trke na incident pokazuje da je bezbednost uvek prioritet, a brza intervencija i efikasnost osoblja na stazi su ključni za minimiziranje rizika u ovakvim situacijama.

U generalnom plasmanu, Maks Ferštapen vodi sa 161 bodom, drugoplasiran je Šarl Lekler sa 113, slede potom Serhio Peres (107), Lando Noris (101), Karlos Sainc 93 poena...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading