NOVOBEOGRAĐANI ŠAMPIONI JADRANSKE LIGE U VATERPOLU!

Autor:

Sport

13.04.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda za klub sa najvišim ambicijama.

NOVOBEOGRAĐANI ŠAMPIONI JADRANSKE LIGE U VATERPOLU!

Foto: printscreen

Vaterpolisti Novog Beograda novi su šampioni regionalne Premijer lige. U odlučujućem mecu završnog turnira Jadranske lige Novobeograđani su pobedili splitski Jadran sa 15:7.

Ekipa trenera Živka Gocića apsolutno je dominirala tokom citavog meca, a blistao je Alvaro Granados za koga Splićani jednostavno nisu imali rešenje. Silovito su krenuli Novobeograđani od samog starta utakmice i već početkom druge četvrtine imali su četiri gola prednosti (6:2).

Foto: Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda

Rano stečeno ubedljivo vođstvo dalo je dodatnu sigurnost Novom Beogradu koji u potpunosti kontorlisao igru i rezultat, a prednost je do kraja samo uvecavana, pa su Novobeogradani drugi put u istoriji kluba sasvim zasluženo osvojili pehar namenjen pobedniku Jadranske lige.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Alvaro Granados sa cak sedam golova, a istakao se i kapiten Filip Filipovic sa tri pogotka.

Ne bi trebalo smetnuti sa uma da je Novi Beograd imao tri utakmice u tri dana, Splićani su imali dan odmora ali kada se sve rešavalo, Gocićev tim je pokazao kvalitet. Od samog početka je beogradski sastav ugasio svaku nadu Jadrana. Kvalitet srpskog tima bio je toliko izražen da ni na trenutak Jadran nije mogao da pomisli na preokret. Na kraju je šampionski trofej Filipoviću predao Milivoj Bebić i u tom trenutku počelo je veliko slavlje Novog Beograda.

U prvom meču dana Crvena zvezda je izgubila od Jadrana iz Herceg Novog sa 15:9, pa su crveno-beli regionalno takmicenje završili na petom mestu.

Novi Beograd: Dobožanov, Martinović, Skumpakis, Granados 6, Ćuk 1, Pijetlović, Drašović, Jakšić, Perković 1, Filipović 2, Lukić, Vučinić 1, De Mikelis, Radulović 1.
Jadran: Anić, Čagalj, Marinić-Kragić 2, Biljaka 1, Butić 2, Pejković, Berehulak, Harkov 1, Radović, Vrlić, Fatović, Dužević, Marcelić, Radan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading