ZAVRŠENE OLIMPIJSKE SPORTSKE IGRE UČENIKA SRBIJE: Sveti Sava izdominirao

Autor:

Sport

26.03.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez za školski sport Srbije uspešno organizovao takmičenje.

ZAVRŠENE OLIMPIJSKE SPORTSKE IGRE UČENIKA SRBIJE: Sveti Sava izdominirao

Foto: SŠSS

U okviru XII Malih olimijskih igara (MOI) učenika Republike Srbije, u Novom Sadu je uspešno završeno takmičenje u odbojci, za uzrast 7. i 8. razreda. Dobili smo prvake države u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Poredak kod dečaka: 1. Osnovna škola "Sveti Sava" iz Niša, 2. Osnovna škola "Ivo Andrić" iz Beograda, 3. Osnovna škola "Prva vojvođanska brigada".

Poredak kod devojčica: 1. Osnovna škola "Sveti Sava" iz Čačka, 2. Osnovna škola "Boško Palkoljević Pinki" iz Stare Pazove, 3. Osnovna škola "Jovan Popović" iz Novog Sada.

Foto: SŠSS

 

Ove nedelje na programu su utakmice u konkurenciji srednjoškolaca. A, pobednici stiču pravo da nastupe na Svetskom prvenstvu u odbojci, u aprilu mesecu.

- Novi Sad je potvrdio da je grad sporta. Uslovi su bili dobri, deca su pokazala puno i zaista klibovi ne moraju brinuti za budućnost, kako u muškoj tako i u ženskoj odbojkaškoj konkurenciji - istakao je Boris Tomić, generalni sekretar Saveza za školski sport Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading