SRBIJA PALA U FINIŠU PROTIV CRNE GORE: Rukometašice poražene u kvalifikacijama za EURO!

Autor:

Sport

03.03.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiv meč u komšiluku.

SRBIJA PALA U FINIŠU PROTIV CRNE GORE: Rukometašice poražene u kvalifikacijama za EURO!

Foto: Starsport

Rukometašice Srbije ponovo poražene od Crne Gore

Rukometašice Srbije doživele su poraz 26:25 od Crne Gore u četvrtom meču šeste grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Utakmica je bila izuzetno napeta i rešena u poslednjim minutima, što je podsetilo na dramatičan susret u Zrenjaninu, gde su Crnogorke slavile rezultatom 31:30.

Raspoložena Moli Kubina između stativa

Iako je Crna Gora bolje otvorila meč, raspoložena Moli Kubina je bila ključni faktor koji je sprečio domaćina da stvori ozbiljniju prednost, uprkos sudijskim odlukama koje su išle u njihovu korist.

Utisak o sudijskom paru iz Hrvatske


Sudijski par iz Hrvatske, braća Lončar, dosudili su čak pet (na kraju devet) sedmeraca Crnogorkama, što je izazvalo nezadovoljstvo u redovima srpskog tima, a trener Uroš Bregar je čak ironično čestitao sudijama na njihovom "izvanrednom" kriterijumu.

Neizvesno drugo poluvreme

Drugo poluvreme je bilo izuzetno neizvesno, sa Srbijom koja je povela sa dva gola razlike, ali je sudijski tandem uspevao da održi Crnogorke u igri. Igralo se u egalu sve do 48. minuta, kada je sporno probijanje Anđele Janjušević donelo preokret za Crnu Goru.

Skandalozne odluke sudijskog para

U finišu meča, Srbija je pokušala da se vrati, ali su skandalozne odluke sudijskog para, poput poništavanja gola zbog navodnog probijanja, otežale njihov pokušaj povratka. Na kraju, deveti penal za Crnogorke je realizovala Matea Pletikosić, stavljajući tačku na meč.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading