NOVAK ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Medvedev ostao bez bodova! ŠOKANTAN PORAZ RUSA koji raduje Đokovića!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletov takmac u ATP trci izgubio od Ambera.

NOVAK ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Medvedev ostao bez bodova! ŠOKANTAN PORAZ RUSA koji raduje Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Medvedev

Na teniskom turniru u Dubaiju, desilo se veliko iznenađenje pošto je Francuz Ugo Amber savladao Danila Medvedeva rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 5:3.

Amber je uspeo da se izbori sa pritiscima i brejk loptama u prvom setu, da bi na kraju iskoristio set loptu i osvojio prvi set. Nastavio je sa sjajnom igrom i odmah na početku drugog seta brejknuo Rusa, što je dovelo do toga da Medvedev psihički padne. Iako je uspeo da uzvrati ribrejkom, Francuz ga je ponovo nadmašio i okončao meč svojom pobedom.


U finalu, Amber će igrati protiv Aleksandra Bublika, koji je bio bolji od Andreja Rubljova. Važno je napomenuti da je Rubljov diskvalifikovan, a u trenutku prekida rezultat je bio 1:1 u setovima, a Bublik je imao prednost od 6:5 u trećem setu. Naime, Rubljova je iznervirala odluka linijskog sudije, što je rezultiralo time da se unese u lice sudiji i počne da viče na ruskom jeziku. Njegov kolega mu je sugerisao da ga Rubljov vređa.

Ovaj poraz Medvedeva znači da ostaje bez 300 poena i šanse da u skorije vreme pretekne Novaka Đokovića na ATP listi, što je svakako dobra vest za srpskog tenisera i najboljeg u istoriji belog sporta.

Naredni izazov za Noleta biće ATP turniru u Indijan Velsu. Prestižni teniski događaj na programu od 3. do 10 do marta, a Nole na ovom turniru nije igrao dugih pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading