NALOŽENA ISTRAGA PROTIV BRAĆE UROŠA I MILOŠA PANIĆA: Ženu podvodili klijentima, za ovu cifru su optuženi!

Autor:

Hronika

01.03.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takodje, VJT je preuzelo od Trećeg osnovnog javnog tužilštva u Beogradu krivično gonjenje braće Panić za posredovanje u prostituciji.

NALOŽENA ISTRAGA PROTIV BRAĆE UROŠA I MILOŠA PANIĆA: Ženu podvodili klijentima, za ovu cifru su optuženi!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv braće Miloša i Uroša Panića zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i organizovali prostituciju na više lokacija u gradu.

Takodje, VJT je preuzelo od Trećeg osnovnog javnog tužilštva u Beogradu krivično gonjenje braće Panić za posredovanje u prostituciji.

Sumnja se da su oni, zajedno da drugim osumnjičenima, iskorišćavali jednu ženu i njene teške prilike tako što su joj podvodili klijente i od naplaćenih usluga uzimali polovinu zaradjenog novca.

U njihovoj ponudi prostitucije, pod velom nuđenja usluga masaže preko raznih sajtova, nalazile su se još dve devojke. Panići su izbegli hapšenje 12. februara i od tada se nalaze u bekstvu.

Podsetimo, Miloš i Uroš Panić, zajedno s V.S., mesecima unazad organizovali su mrežu za podvođenje žena na tri lokacije u Beogradu, ostvarujući mesečni prihod od preko 30.000 evra.

Sve do najsitnijih detalja planirali su svoj "posao", pri čemu su saloni za masažu, koji su samo bili paravan za prostituciju, bili registrovani na ime V. S. kao jedinog vlasnika. Na jednom od snimaka sa društvenih mreža, braća Panić su svog uhapšenog prijatelja opisivali kao "makroa".

Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene - saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading