OVO JE LEGLO PROSTITUCIJE U ZEMUNU: Komšije odbegle braće Panić razotkrile kako se sve odvijalo - SUMNJAJU DA IMAJU SARADNIKE U POLICIIJI (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

10.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari dve višespratnice u Zemunu ispričali su za Republiku da su se Panići hvalili da imaju jake veze, prijatelje u policij. Zbog toga sada sumnjaju da im je dojavljeno da pobegnu pre nego su im istražitelji došli na vrata.

OVO JE LEGLO PROSTITUCIJE U ZEMUNU: Komšije odbegle braće Panić razotkrile kako se sve odvijalo - SUMNJAJU DA IMAJU SARADNIKE U POLICIIJI (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika, Instagram

Braća Panić, Uroš i Miloš, za kojima je raspisana poternica zbog sumnje da su izvršili krivično delo Posredovanje u vršenju prostitucije dobro su poznati u Zemunu, gde je ekipa Srpskog telegrafa i Republike pronašla zgradu u kojoj je prema rečima komšija cvetao njihov prljavi posao. 

Panići su napustili zemlju neposredno pred policijsku akciju u kojoj je razbijen lanac prostitucije koji su organizovali uz pomoć Uroševog najboljeg prijatelja Vuka Stankovića, koji je u četvrtak uhapšen. Panići su sudeći prema objavama na Instagramu, pobegli u Zagreb, gde su u petak uveče bili u ludom provodu sa ženama i društvom. Čak su označili i klub u kom su dočekali zoru uz muziku i zdravice.

Na licu mesta, naš reporter je od komšije iz susedne zgrade njihovoj, čuo da okruženje Panića sumnja da oni imaju saradnike zaposlene u policiji.  

- Ti momci su sumnjivi čim ih vidite. Vode glamurozan život i druže se sa mnogo ljudi. Nije nam uopšte čudno što ih traže zbog podvođenja devojaka, ali to je izgleda bila javna tajna. Oni su se i ranije hvalili da imaju jake veze, prijatelje u policiji. I oni su tu dolazili. Sigurno im je dojavljeno da pobegnu kad se akcija hapšenja spremala. Nisu stigli tog svog saradnika da dozovu pre nego je uhapšen. Čujem da su u Hrvatsku pobegli i da tamo lumpuju i još to kače na društvene mreže- rekao je gospodin koji nas je sa znatiželjom gledao dok smo pokušavali da nađemo sagovornika među prvim komšijama Panića, no niko od njih nije bio raspoložen za razgovor. 

Kada smo se komšiji iz susedne višespratnice obratili rekao je da ga ne čudi što komšije iz njihove zgrade ne smeju da pričaju ono što znaju. 

- Nisu Panići naivni, a komšije to znaju i plaše se da bi mogli da im naude kad se halabuka stiša. Nemoguće je da nisu primetili da u stanu u prizemlju imaju takoreći štab za blud i nemoral. Eno još uvek gori svetlo napolju, a znate da svetlo gori kad neko umro, znači da njihovi saradnici žale što im je umro posao. Tamo su se sastajali, sklapali dogovore. Dolazile su i devojke. Nismo znali tačno šta se dešava, ali verovali smo da se drogiraju i orgijaju - kazuje komšija koji želi da ostane anoniman.

Prema rečima drugog komšije koji je jedva pristao na razgovor, Milošu i Urošu je otac kupio stanove u toj zgradi, navodno za svakog po jedan iako smo mi na interfonu videli samo Uroševo ime. Uz to im je "tatica", kako komšija kaže, kupio i taj "najsporniji"u prizemlju. 

- Već godinama vodimo bitku sa njima. Njihov otac je kupio tri stana u ovoj zgradi. Stanove su prvo izdavali za rođendanske proslave i žurke. Noćima zbog njih nismo spavali, ali niko im ništa nije mogao iako smo i policiju više puta zvali - ističe naš sagovornik.

Danas smo videli da u stan u prizemlju oko podneva dolaze dve devojke i jedan muškarac duže kose. Parkirali su auto na ulazu u park i osvrtali se oko sebe dok su koračali.

Podsetimo, braća Uroš i Miloš Panić, zajedno su sa svojim drugom Vukom Stankovićem mesecima podvodili žene. Oni su do detalja razradili " prljavi biznis" i napravili su  instagram stranicu i sajt u tu svrhu, a firma je bila i uredno prijavljena kao Salon za negu tela i masažu. Kao stopostotni vlasnik na sajtu APR navodi se Vuk Stanković.
Kako se može videti na Instagramu, stranica za masaže još uvek nije ugašena i prati je blizu 40.000 ljudi.

Foto: CARINA SRBIJE

Ilustracija za gomilu zlata

OD PROSTITUCIJE ZARADILI ROLEKSE I BRDO ZLATA I PARA

Ovako su komšije pred reporterkom drugog portala opisali pretres kojem je prisustvovao jedan od njih zbog zakonske obaveze da pretres mora imati svedoka.

- Policija im je upala u stan i tresla sve pred sobom, svaki kutak su pregledali. Došla je čak i forenzika, može se samo nagađati šta su sve otkrili. Ne želim ni da mislim o tome, ali situacija je zaista bila užasavajuća. Komšija koji se sam prijavio da bude svedok, a posle se pokajao zbog straha od Panića, preneo nam je da je policija u sefu našla nekoliko Roleks satova, zlato i dosta novca, ali meni je čudno što Panići to nisu poneli - ispričao je komšija.

GOLIŠAVE DEVOJKE I LAMBORDŽINI

Na internetu već mesecima kruže snimci uhapšenog Vuka Stankovića koje objavljuju braća Panić, a na kojima se vidi kako druga navodno otimaju i voze ga na krovu. Takođe, postoje i brojni snimci na kojima Panići divljaju lambordžinijem i drugim skupim automobilima i gde se sa Stankovićem provode sa oskudno obučenim devojkama. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading