HOROR POVREDA ODLOŽILA MEČ! Tajson Fjuri se vraća kući sa POCEPANOM ARKADOM! Evo ŠTA se desilo!

Autor:

Sport

06.02.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređen je tokom sparinga.

HOROR POVREDA ODLOŽILA MEČ! Tajson Fjuri se vraća kući sa POCEPANOM ARKADOM! Evo ŠTA se desilo!

Foto: The Sun

Tajson Fjuri se vraća kući u Morekamb sa povredom oka i preuzimajući obaveze oko dece

Nakon što je pretrpeo nezgodnu povredu oka tokom sparinga, Tajson Fjuri je morao da otkaže svoju planiranu borbu za četiri pojasa u teškoj kategoriji. Umesto boksa u Saudijskoj Arabiji, vratio se kući u Morekamb gde je preuzeo svoje obaveze oko dece, između ostalog i vođenje dece u školu. Iako je razočaran zbog odgode borbe, Fjuri je izjavio da jedva čeka da se vrati treninzima i "uništi" svoje protivnike.

Povreda oka tokom sparinga

Tokom zakazane 12-runde sparing sesije, Fjuri je povredio oko kada ga je Agron Smakići slučajno posekao laktom. Ova nezgoda dovela je do odlaganja istorijske borbe za četiri pojasa u teškoj kategoriji.

Novi datum borbe i finansijske posledice

Iz Saudijske Arabije stiže vest da je novi datum borbe zakazan za 18. maj, svega tri meseca nakon prvobitno planiranog datuma. Takođe, otkriveno je da bi bilo kakvo dalje otkazivanje imalo ogromne finansijske posledice, tačnije kaznu od čak 10 miliona funti, koja bi morala da bude isplaćena iz džepa samog boksera.

Republika

Foto: The Sun

Fjuri - Usik

Usik iznosi svoj stav


Usik se prvi put oglasio od otkazivanja borbe tokom konferencije za novinare u Valensiji, gde je otkriveno da je on insistirao na uvođenju penala. Njegov menadžer Egis Klimas izjavio je da je to bila njihova inicijativa i da su Saudijski zvaničnici prihvatili taj zahtev. Prema ovom dogovoru, ukoliko bilo koji od boraca odustane, kazna bi morala da bude plaćena iz njihovih ličnih sredstava, a ne iz sredstava Saudijske Arabije.

Tajson Fjuri se sada sprema za povratak treninzima u Saudijskoj Arabiji, nakon što je privremeno zatvorio svoj kamp u Rijadu. I dok se priprema za narednu borbu, njegova odanost porodici i obavezama oko dece ostaju neizmenjene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading