GOLMAN SRBIJE SAMOKRITIČAN: Nismo imali mu*a! Nećemo da se LAŽEMO I ZAVARAVAMO!

Autor: M. M.

Sport

17.01.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cupara bez dlake na jeziku.

GOLMAN SRBIJE SAMOKRITIČAN: Nismo imali mu*a! Nećemo da se LAŽEMO I ZAVARAVAMO!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Rukometaši Srbije doživeli su bolnu eliminaciju i prizemljenje pošto su nakon poraza od Crne Gore na EP okončali takmičenje po grupama bez ijednog trijumfa.

"Orlovi" su, podsetimo, na startu takmičenja remizirali s Islandom, nakon pomračenja u trajajnju od nekoliko sekundi u poslednjem minutu, Mađari su nas potom rutinski savladali, a potom i Crnogorci golom u završnici. Nedovoljno za drugu fazu, što je nateralo golmana Vladimira Cuparu, jednog od najboljih na toj poziciji u Evropi, da bude brutalno samokritičan.

- Bukvalno nema više šta da se kaže, da odemo kući, da svako pogleda sebe u ogledalo. Utakmica se ne igra na taktiku nego jednostavno na mu*a, a mi to protiv Crne Gore nismo imali. I nismo ih imali u jedno sedam, osam utakmica u poslednje tri godine, nismo dali šta je trebalo - počeo je Cupara u razgovoru za balkan-handball.com.

Sebe je stavio u prvi plan i nije hteo da beži od krivice.

- Polazim od sebe, ja prvi nisam dao šta se očekivali ni sada, ni na prošlom Svetskom... Razočaran sam, poraz od Crne Gore je bolan, ali nas vraća gde jesmo. Ne smemo da lažemo i zavaravamo sebe. Ružno je reći, ali to je istina. Protiv Crne Gore smo morali da slavimo, svi smo bili zdravi - zaključio je Vladimir Cupara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading