TIJANA BOŠKOVIĆ POSTALA NAJPLAĆENIJA ODBOJKAŠICA SVETA: Srpkinja odbila dva miliona evra, pa dobila još VIŠE!

Autor: P. Z.

Sport

14.01.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošteno je nagrađena njena vernost klubu.

TIJANA BOŠKOVIĆ POSTALA NAJPLAĆENIJA ODBOJKAŠICA SVETA: Srpkinja odbila dva miliona evra, pa dobila još VIŠE!

Foto: Starsport

Tijana Bošković

Srpska odbojkašica Tijana Bošković nedavno je odbila "nepristojnu ponudu" Vakifbanka i odlučila da ostane u Ezačibašiju. Ovaj potez je izazvao veliku pažnju kako javnosti, tako i medija.

Poštujući svoju vernost klubu, Tijana je obavestila Ezačibaši o ponudi koju je dobila od Vakifbanka, a rezultat toga bio je novi ugovor sa Ezačibašijem. Prema turskim medijima, klub ne samo da je izjednačio ponudu Vakifbanka, već ju je i "pojačao", čime je Tijana postala najbolje plaćena odbojkašica u istoriji, zarađujući 2,5 miliona evra godišnje.

Tijana Bošković, koja igra za Ezačibaši od 2015. godine, pokazala je izuzetnu lojalnost klubu i odlučnost da ostane uprkos finansijskim ponudama konkurencije. Njena odluka je naišla na veliko poštovanje kako kod navijača, tako i kod sportskih analitičara. Sa osvojenim drugim svetskim prvenstvom prošle godine, Tijana sada ima priliku da osvoji još titula u Ligi šampiona i prvenstvu Turske.

Osim što je postala najbolje plaćena odbojkašica u istoriji, Tijana Bošković je krajem prošle godine osvojila drugi put svetsko prvenstvo sa turskim klubom. Ipak, ostaje joj cilj da osvoji titule u Ligi šampiona i prvenstvu Turske, što bi joj dodatno učvrstilo poziciju među najboljim odbojkašicama sveta.

Odluka Tijane Bošković da ostane u Ezačibašiju pokazuje njenu posvećenost klubu i timskom duhu. Njeni vrhunski sportski rezultati i lojalnost klubu su nagrađeni novim ugovorom, čime je postala najbolje plaćena odbojkašica u istoriji. Sa nestrpljenjem se očekuju njeni budući uspesi i osvajanje novih titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading