UROŠ STEVANOVIĆ UTUČEN ELIMINACIJOM OD MAĐARA! Moramo da iskoristimo OVO!

Autor:

Sport

12.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije žali za propuštenom prilikom, pošto se Mađarska posle boljeg izvođenja peteraca plasirala u polufinale EP.

UROŠ STEVANOVIĆ UTUČEN ELIMINACIJOM OD MAĐARA! Moramo da iskoristimo OVO!

Foto: Starsport

Uroš Stevanović

Selektor "delfina" Uroš Stevanović uverava da su naši severni susedi bili daleko agresivniji i hrabriji u završnici.

 - Čestitam reprezentaciji Mađarske na zasluženom prolazu u polufinale. Mislim da su mnogo bolje ušli u meč, da su imali veći želju, a iz nje agresivnost i plivanje, takođe i hrabrost u napadu. Nismo im parirali, držali smo se na naš individualni kvalitet celu utakmicu. Kada smo poveli 8:7, odmah su okrenuli. Na kraju smo došli do penala, i mi i oni smo imali šansu da završimo i pre toga, ali eto - rekao je Stevanović.

Mađarska je, za razliku od Srbije, imala tri dana pauze pred četvrtfinalni meč, međutim, selektor naše reprezentacije ne traži alibi u umoru:

Republika

Foto: Vaterpolo savez Srbije/Orange NL

 

 - Ne znam da li je, ne može Mađarska da bude svežija od nas. Jeste da smo igrali osminu finala, ali to je prva jača utakmica. Da smo pristupili i igrali kao protiv Francuske, bili bismo bolji u četvrtfinalu. Igrali smo u grču i nismo dali maksimum.

Srbija je propsutila i drugug priliku da dođe do vize za Olimpijske igre u Parizu, a poslednja prilika je na Svetskom prvenstvu u Dohi.

 - Svaka utakmica za nas je važna, ovo je prvo takmičenje gde smo blizu kompletnog sastava. Moramo da iskoristimo sledeće dve utakmice da bismo se spremili za ono što nas čeka – Svetsko prvenstvo. I da izvadimo vizu za Olimpijske igre, to je glavni cilj - istakao je Uroš Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading