KO JE TRAGIČAR VATERPOLO REPREZENTACIJE SRBIJE? Lopta mu ISKLIZNULA iz ruke, ali LEPA tekvondistkinja NIJE!

Autor:

Sport

12.01.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika šteta.

KO JE TRAGIČAR VATERPOLO REPREZENTACIJE SRBIJE? Lopta mu ISKLIZNULA iz ruke, ali LEPA tekvondistkinja NIJE!

Foto: Starsport

Marko Radulović

Vaterpolo reprezentacija Srbije je, nažalost, završila učešće na Evropskom prvenstvu posle lošijeg izvođenja peteraca od Mađarske, nakon što je regularni deo završen nerešeno 10:10.

Sve bi to bilo podnošljivo da način na koji je naš nacionalni tim ispao nije potpuno apsurdan.

Naime, u toku je bila druga serija izvođenja peteraca, kada je loptu uzeo u ruke Marko Radulović. Zamahnuo je rukom, međutim, lopta mu je skliznula sa dlana, pa je tako njegov pokušaj automatski zaveden kao promašaj. Do kraja serije pogađali su svi, ali upravo, nažalost, baš zbog tog momenta, Srbija je poražena od suseda sa severne strane u četvrtfinalu.

Srbija je do sada pružila nekoliko sjajnih partija i ubedljivo u grupi savladala Nemačku, Maltu i Izrael, da bi u osmini finala bila bolja od Francuske. Ipak, ovde se učešće za "Delfine" završava.

A, ko je tragičar u redovima tima Uroša Stevanovića?

Radulović je rođen u Rijeci, u mlađim kategorijama je nastupao i za selekciju Hrvatske, ali se kasnije odlučio da nastupa za Srbiju.

Igrao sam i za mlađe hrvatske reprezentatsiјe na Mundiјalu. Međutim, dve godine me tadašnji selektor Јoško Kreković niјe pozvao. Kada sam 2018. prešao iz Primorјa u Voјvodinu, čekao sam јoš godinu dana. Nisu me zvali iz Hrvatske. Čak ni iz saveza, ni iz klubova niti bilo ko od moјih saigrača. Zaključio sam da uopšte ne računaju na mene, a onda јe stigao poziv mlade reprezentaciјe Srbiјe. Sada sam pozvan u srpsku A selekciјu i prihvatio sam taј poziv – objasnio јe Radulović zbog čega je izabrao Srbiju.

Ono što mnogi ne znaju je i da i je Radulović u vezi sa Tijanom Bogdanović, našom reprezentativkom u tekvondou i osvajačicom dve medalje na Olimpijskim igrama, pošto je bila srebrna u Rio de Žaneiru, a zatim i bronzana u Tokiju.

Njih dvoje su zajedno još od kraja 2022. godine, a nema sumnje da jedno drugom pomažu i izvlače maksimum. Novu priliku da zajedno osvoje medalju za Srbiju imaće, nadamo se, za koji mesec, kada na programu budu OI u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading