TAČNO DESET GODINA OD MISTERIOZNE NESREĆE: Šta se dogodilo sa Mihaelom Šumaherom?

Autor:

Sport

29.12.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je misterija.

TAČNO DESET GODINA OD MISTERIOZNE NESREĆE: Šta se dogodilo sa Mihaelom Šumaherom?

Foto: Tanjug/AP

Jedna od najvećih misterija na svetu jeste stanje Mihaela Šumahera. Bivši nemački vozač Formule 1 je nakon skijaške nesreće na Alpima pre tačno 10 godina od danas pao u komu i od tada se gubi svaka informacija o njemu. Zna se da je živ, ali porodica toliko dobro čuva tajnu o njemu da niko ne zna u kom je stanju.

Na desetogodišnjicu velike nesreće na Alpima, a stanje nemačkog vozača je i dalje pitanje, novinar Jens Gideon snimio je pet epizoda serije koju je nazvao "Šumaher. Istorija jedne ikone". Serija je za kratko vreme podigla veliku prašinu, a nemački novinar je skoro otkrio nove detalje oko teške nesreće Mihaela Šumahera, pritom ističući dve stavke kao ključne zbog čega je došlo do teških povreda.

Republika

Foto: printscreen

Mesto na kome je navodno došlo do nesreće

Po njegovom pisanju, Šumaher je nakon udarca ostao svestan, pošto je nosio kacigu i udarac u prvi mah nije delovao toliko opasno i ozbiljno. Zbog toga je prebačen u lokalnu ambulantu.

Pre svega Šumaher je odlučio da kliza na neobeleženim stazama, gde je bilo nedostatka snega, pa je okruženje bilo opasno za skijanje.

Druga stvar, pretpostavlja se da je Šumaher svoje stanje predstavio lakšim nego što je u tom trenutku bilo, pa je reakcija doktora bila shodna tome.

Juče se pojavilo nešto što je sve Šumaherove fanove ostavilo u neverici, a to je slika koja se pojavljuje u jednom momentu u dokumentarcu, gde se na njoj nalazi Mihael pred mikrofonom.

Republika

Foto: Dokumentarac o Šumaheru

Scena iz dokumentarca o Šumaheru

Istina, jeste zamućen, ali je jasno da je u pitanju legenda Formule 1 i sedmostruki štampion sveta u "najbržem cirkusu". Ovo daje naznake da bismo konačno mogli da vidimo Šumahera, a ostaje da pričekamo i vidimo da li će se Šumaher zaista pojaviti u javnosti posle 10 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading