ŠUMAHER KRIV ZA SOPSTVENO STANJE?! Novi detalji NESREĆE čuvenog vozača!

Autor:

Sport

15.12.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je veliko pitanje o njegovom stanju...

ŠUMAHER KRIV ZA SOPSTVENO STANJE?! Novi detalji NESREĆE čuvenog vozača!

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Jedna od najvećih misterija na svetu jeste stanje Mihaela Šumahera. Bivši nemački vozač Formule 1 je nakon skijaške nesreće na Alpima pao u komu i od tada se gubi svaka informacija o njemu. Zna se da je živ, ali porodica toliko dobro čuva tajnu o njemu da niko ne zna u kom je stanju.

Na desetogodišnjicu velike nesreće na Alpima, a stanje nemačkog vozača je i dalje pitanje, novinar Jens Gideon snimio je pet epizoda serije koju je nazvao "Šumaher. Istorija jedne ikone". Serija je za kratko vreme podigla veliku prašinu, a nemački novinar je sada otkrio nove detalje oko teške nesreće Mihaela Šumahera, pritom ističući dve stavke kao ključne zbog čega je došlo do teških povreda.

Po njegovom pisanju, Šumaher je nakon udarca ostao svestan, pošto je nosio kacigu udarac u prvi mah nije delovao toliko opasno i ozbiljno. Zbog toga je prebačen u lokalnu ambulantu.

Republika

Foto: printscreen

Alpi - mesto nesreće

Odatle je potom helihopterom poslat do bolnice u Mutijersu, međutim tokom tog leta se zdravlje višestrukom šampionu F1 pogorašlo i hitno je odlučeno da pri sletanju bude odvežen u specijalizovanu ustanovu u Grenoblu, gde je ubrzo bio intubiran.

Prema pisanju Gideona dve stvari su bile ključne za trenutno stanje šampiona. Pre svega Šumaher je odlučio da kliza na neobeleženim stazama, gde je bilo nedostatka snega, pa je okruženje bilo opasno za skijanje.

Druga stvar, pretpostavlja se da je Šumaher svoje stanje predstavio lakšim nego što je u tom trenutku bilo, pa je reakcija doktora bila shodna tome.

Prema instruktoru skijanja, promena pravca je Šumija koštala dragocenih minuta pre nego što je on kasnije pao u višemesečnu komu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading