ŠUMAHEROVA BIVŠA ŽENA U PROBLEMU: Mora da PRODAJE INTIMNE fotografije na "only fans"!

Autor: M. M.

Sport

10.12.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin joj se ne javlja!

ŠUMAHEROVA BIVŠA ŽENA U PROBLEMU: Mora da PRODAJE INTIMNE fotografije na "only fans"!

Foto: intagram.com/printscreen

Kora Šumaher (46), bivša supruga vozača Formule 1 Ralfa Šumahera i snajka još slavnijeg Mihaela, proživljava težak period. Ona kaže da već neko vreme nema nikakav kontakt sinom Davidom.

Kora je pre nekoliko meseci privukla veliku pažnju javnosti pošto je otvorila profil na popularnom sajtu za odrasle "OnlyFans". Počela je da prodaje svoje intimne fotografije i za kratko vreme zaradila je ogroman novac.

Međutim, njen šokantan potez očito se nije dopao 22-godišnjem sinu Davidu Šumaheru, koji više ne želi da čuje za svoju majku.

- David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me je svuda blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumeti - kaže Kora Šumaher i dodaje:

- Prošlo je više od godinu dana od kada sam ga poslednji put videla i razgovarala sa njim. Prošle godine sam jednom smela da dođem na njegovu trku. Još uvek me jako boli što se moj dečak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto.

Priznala je da jako pati i da joj sin nedostaje.

- Volela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dete. Uvek ću biti tu za njega. Nije važno kada, uvek me može nazvati - rekla je Kora u jednom intervjuu za Bild.

Priznaje i da se David vremenom udaljavao od majke i da njena odluka da otvori nalog na "OnlyFans-u" samo je dodatno pogoršala situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading