UMRO OMILJENI GLUMAC NAKON STRAVIČNE NESREĆE: Lekari se danima borili za njegov život

Autor: P. R.

Zabava

15.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji i porodica i dalje tragaju za više informacija o ovom tragičnom događaju.

UMRO OMILJENI GLUMAC NAKON STRAVIČNE NESREĆE: Lekari se danima borili za njegov život

Foto: youtube/printscreen/Late Night with Seth Meyers

Keni DeForest, omiljeni komičar koji je publiku osvajao svojim nastupima, tragično je preminuo u sredu, samo nekoliko dana nakon stravične nesreće u Bruklinu. DeForest je bio poznat po svojim stendap nastupima u emisijama kao što su "Late Night" sa Setom Mejersom i "The Late Late Show" sa Džejmsom Kordenom. Nažalost, nakon pet dana borbe, preminuo je u bolnici okruga Kings.

Lekari su pokušali da smanje pritisak na DeForestov mozak uklanjanjem dela lobanje, ali nažalost, operacija nije bila uspešna. Prijatelji komičara su pokrenuli GoFundMe stranicu kako bi prikupili novac za pokriće medicinskih troškova i pomoć njegovoj porodici u ovim teškim trenucima.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Comedy Central Stand-Up

Keni DeForest umro

Prema izveštaju EMS-a, nesreća se dogodila u delu Crown Heights u Bruklinu. Iako se prvobitno verovalo da je DeForest preminuo od posledica udara drugog automobila u njegov bicikl, izveštaj EMS-a ne potvrđuje umešanost drugog vozila. Prijatelji i porodica i dalje tragaju za više informacija o ovom tragičnom događaju voljenog glumca.

Keni DeForest je bio voljeni komičar čiji je smisao za humor osvajao publiku širom sveta. Njegova smrt je ostavila veliku prazninu na njujorškoj komedijskoj sceni, a njegovi prijatelji i kolege su izrazili duboko žaljenje zbog njegovog preranog odlaska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading