MIHAEL ŠUMAHER U MERCEDESU! Nemci objavili ekskluzivu!

Autor: P. Z.

Sport

28.12.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najuspešnijih vozača Formule 1 u istoriji ne može da funkcioniše bez vožnje.

MIHAEL ŠUMAHER U MERCEDESU! Nemci objavili ekskluzivu!

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Legendarni vozač Formule 1, Nemac Mihael Šumaher, pre deset godina je doživeo nesreću na skijanju, posle koje se nikada više nije pojavio u javnosti. Nažalost, ovaj događaj je značajno promenio tok Šumaherovog života, kao i života njegove porodice.

Tačno decenija od nesrećnog pada navršava se u petak, 29. decembra, a tokom tih deset godina se o Šumijevom stanju nije saznalo gotovo ništa.

Tokom skijanja u odmaralištu Meribel u francuskim Alpima, Šumaher je pretrpeo teške povrede glave nakon pada van obezbeđene oblasti staze. Iako je nosio kacigu, udarac glavom o stenu prouzrokovao je ozbiljne povrede. Ovaj događaj je imao dugotrajne posledice po zdravlje legendarnog vozača.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Mihael Šumaher

Porodica Šumaher je odlučila da zadrži strogu privatnost u vezi sa Mihaelovim zdravstvenim stanjem. On se trenutno nalazi u njihovoj kući na Ženevskom jezeru, gde mu pruža negu tim medicinskog osoblja i supruga Korina.

Međutim, nemački list "Bild" je konačno došao do novih informacija kada je Šumijevo lečenje u pitanju.

Pomenuti izvor navodi da se Šumaher neretko vozi u automobilu Mercedes AMG, kako bi se stimulisao njegov mozak poznatim zvucima, poput onih u Formuli 1, za koju je živeo.

Takođe, otkriveno je i da je tim od 15 lekara, masera ​​i asistenata 24 časa dostupan Šumaheru, kako bi mu bila pružena najbolja moguća nega.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Podsetimo, nedavno je Mihaelov brat Ralf Šumaher otkrio neke nove, do sada nepoznate, detalje.

Nedostaje mi Mihael iz starih dana. Život je s vremena na vreme nepravedan. Mihael je imao mnogo sreće tokom svog života. Ali onda se dogodila ova tragična nesreća. Na sreću, napredna medicinska nauka pruža mnogo mogućnosti. Međutim, ništa više nije kao što je bilo - rekao je tada Ralf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading