MAKS FERŠTAPEN U KRILIMA MIHAELA ŠUMAHERA! Isplivale do sada NIKAD VIĐENE fotografije! (FOTO)

Autor:

Sport

18.12.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je ovo znao!

MAKS FERŠTAPEN U KRILIMA MIHAELA ŠUMAHERA! Isplivale do sada NIKAD VIĐENE fotografije! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Nemac, Mihael Šumaher, pre deset godina doživeo je tešku nesreću na skijanju i od tada se malo toga zna o njegovom stanju. Sada su se u javnosti pojavile nikad viđene fotografije Šumahera na kojima se nalazi i dobro poznato lice, Maks Ferštapen.

Ferštapen dominira Formulom 1, a kao dete imao je čast da upozna Šumahera jer je on bio dobar prijatelj sa njegovim ocem Josom koji je takođe čuveni vozač.

- Išli smo zajedno na praznike kad smo bili mali, dve porodice i te uspomene će uvek ostati u mom sećanju - rekao je Maks Ferštapen.

Ove fotografije pojavile su se u jednoj od epizoda Netfliksove dokumentarne serije "Drive to Survive" koja detaljno opisuje i otkriva nepoznate detalje iz života sadašnjih, ali i bivših vozača Formule 1. Slika Mihaela Šumahera i Maksa Ferštapena pojavila se u emisiji o njegovom sinu Miku.

Nedavno je, na desetogodišnjicu velike nesreće na Alpima, a stanje nemačkog vozača je i dalje misterija, novinar Jens Gideon snimio pet epizoda serije koju je nazvao "Šumaher. Istorija jedne ikone".

Naravno da bih voleo da znam kako je Šumaher. Ali nemam pravo da znam. I ovo treba da bude jasno unapred: Ovaj podkast nije o tome - rekao je Gideon u prvoj epizodi pod naslovom "Ujaši u tamu". 

Šumaherova porodica još od nesreće koja se dogodila na francuskim Alpima ne daje nikakve informacije o najboljem vozaču Formule 1. Poznato je da je živ ali njegove slike niko nije video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading