"SRPSKA PRINCEZA" BIJE KAO SVETI ILIJA: Bavi se ekstremnim sportom, a zbog sajta za odrasle doživela je velike neprijatnosti! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog naloga na "Onlyfansu" danima nije mogla da spava.

"SRPSKA PRINCEZA" BIJE KAO SVETI ILIJA: Bavi se ekstremnim sportom, a zbog sajta za odrasle doživela je velike neprijatnosti! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/milijancevic_nadja_13

Nađa Milijančević predstavlja jednu od poznatijih srpskih MMA boraca, a kako bi svoje veštine i svoje borbe približila potencijalnoj publici, odlučila se da otvori nalog na poznatom sajtu za odrasle "Onlyfansu".

Međutim, navedeno se pokazalo kao velika greška. Kako je sama istakla u razgovoru za domaće medije, preko navedenog sajta dobijala je veliki broj različitih vrsta poruka zbog kojih čak i noćima nije mogla da spava i vrlo brzo se odlučila da svoj nalog trajno obriše.

Zbog svog atraktivnog izgleda Nađa privlači veliki broj pratilaca i na društvenoj mreži Instagram gde redovno objavljuje fotografije na opštu radost muške populacije.

 

"Srpska princeza" kako je poznata u svetu borilačkih veština, sa svega šest godina počela je da trenira karate, a kada je kreula da radi borbe suočila se sa velikim problemom. Zbog činjenice da kontakt nije bio dozvoljen, redovno je bila diskvalifikovana sa takmičeja i odlučila se da pređe na kik-boks u kojem je stigla do zvanja evropske i svetske šampionke u juniorskoj konkurenciji.

 

 

Danas se Nađa bavi daleko ekstremnijim sportom, boksom bez rukavica koji u Srbiji još uvek nije zaživeo u punoj meri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dane

05.12.2023 19:45

Zato je napravila svoju telegram grupu gde je nastavila da se prodaje