ŠTA RADI JUNAK DERBIJA NAKON SUSRETA: Hit snimak Alekse Avramovića - vozi kroz grad i deli poljupce! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potezima na terenu oduševio je Grobare, a u sličnom ritmu je nastavio i nakon susreta.

ŠTA RADI JUNAK DERBIJA NAKON SUSRETA: Hit snimak Alekse Avramovića - vozi kroz grad i deli poljupce! (VIDEO)

Foto: Starsport

derbi

Košarkaši Partizana slavili su u prvom ovosezonskom Večitom derbiju. Crno-beli su u beogradskoj Štark Areni savladali Crvenu zvezdu Meridianbet rezultatom 88:86, a zasigurno junak trijumfa bio je Aleksa Avramović koji je svojom energijom pokrenuo ekipu Željka Obradovića u momentima kada je regionalni košarkaški šampion klizio ka već viđenom porazu.

Nakon slavlja koje je usledilo u dvorani, Avramović se kolima uputio ka svom domu i upravo je tada nastao snimak koji je postao viralan na društvenm mrežama.

Naime, tokom vožnje, pristalice crno-belih uočile su srpskog košarkaškog reprezetativca, a jedna od navijačica mu je mahala. One je uz osmeh uzvratio i devojci poslao poljubac.

Da podsetimo, u trijumfu Partizana nad večitim rivalom, Aleksa Avramović je učestvovao sa 14 poena uz odlične procente šuta od 80% za dva i 40% za tri poena. Za nešto više od 22 minuta koliko je proveo na terenu zabeležio je i dva skoka, ist toliko asistencija i jednu ukradenu loptu.

Pred košarkašima je u ponedeljak 30. oktobra novi duel sa večitim rivalom koji će se odigrati u okviru AdmiralBet ABA lige, a zatim sledi put u Španiju gde će se Partizan u 6. kolu Evrolige sastati sa ekipom Baskonije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading