PARTIZANOVI SREDNJACI: Gafovi koji se ponavljaju! Žoc krenuo putem Trinkijerija, Pantera i Madara! (FOTO)

Autor:

Sport

27.10.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već bi se moglo reći da nije u pitanju slučajnost.

PARTIZANOVI SREDNJACI: Gafovi koji se ponavljaju! Žoc krenuo putem Trinkijerija, Pantera i Madara! (FOTO)

Foto: printscreen

Mečevi između beogradskih večitih rivala, posebno kada je u pitanju košarkaški sport, izazivaju veliku emociju koja neretko dovede i do gafova koji mogu bili slučajnost, ili možda ne.

Naime, nakon susreta pete evroligaške runde u kojoj su crno-beli savladali Crvenu zvezdu Meridianbet rezultatom 88:86, tokom konferencije za medije, trener Željko Obradović je "pokazao" sredjni prst i mnogobrojni prisutni novinari su se zapitali da li je ovim gafom nekome želeo da pošalje određenu poruku.

Međutim, navedeni gest Željka Obradovića nije prvi slučaj kada su u pitanju treneri, ili igrači koji pripadaju crno-beloj sportskoj porodici.

Pre tačno četiri godine crno-bele košarkaše je sa klupe predvodio italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri. U okviru sedme runde regionalne Admiral Bet ABA lige Partizan je dočekao Crvenu zvezdu Meridianbet i slavio rezultatom 75:72, a tokom susreta strateg crno-belih je na čudan način zatražio minut odmora. 

On je u jednom momentu prištao zapisničkom stolu, zatražio tajm-aut tako što je umesto "stilizovanog slova T", umesto kažiprsta koristio srednji prst.

Republika

Foto: Starsport

Čudan način pozivanja minuta odmora

 

Njegovim stopama kasnije je krenuo i aktuelni kapiten crno-belog košarkaškog kolektiva. Kevin Panter je uoči meča koji je odigran u januaru 2023. godine u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić", navijačima Crvene zvezde Meridianbet pokazao srednji prst čime je izazvao veliki revolt pristalica kluba čiji je dres nekada nosio.

Foto: YouTube/Printscreen

Kevin Panter uoči jednog od derbija

 

Uz navedeni dvojac, poruku navijačima večitog rivala tokom prošlosezonskog derbija poslao je i Jam Madar. Bio je to trenutak velikih tenzija u borbi za šampionski pehar, kada izraelski košarkaš očigledno nije uspeo da iskontroliše uzavrele emocije.

Foto: printscreen

Nesportski potez Jama Madara

 

Iz svega navedenog jasno je da navedeni gafovi člaova crno-belog košarkaškog kolektiva možda više i ne predstavljaju slučajnost. Ostaje otvoreno pitanje da li navedenim činom žele da pošalju poruku večitom rivalu, ili je ipak ssve samo splet okolnosti i pojačanih emocija koje uvek prouzrokuju dueli crveno i crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading