KAO DA JE OSVOJENA EVROLIGA. Žoc je umeo da proslavi trjumf nad Crvenom zvezdom Meridianbet! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umeli su da proslave.

KAO DA JE OSVOJENA EVROLIGA. Žoc je umeo da proslavi trjumf nad Crvenom zvezdom Meridianbet! (VIDEO)

Foto: Starsport

U meču pete runde ovosezonske Evrolige, košarkaši Partizana su u beogradskoj Štark Areni savladali Crvenu zvezdu Meridianbet rezultatom 88:86 čime su zabeležili drugi ovosezonski trijumf u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju.

Meč su obeležile velike oscilacije u igri. Sjajno su crno-beli zuapočeli meč. U ranoj fazi stigli do 15 poena prednosti, a zatim je usledio veliki pad.

Puletni trenera Janisa Sferopulosa, korak po korak su sustizali prednost rivala, da bi u tokom trećeg perioda igre imali i oni dvocifrenu prednost i praktično pobedu u rukama. Međutim, u poslednjih deset minuta igre, uzdigli su se crno-beli i u penal završnici stigli do trijumfa.

Koliko je ovaj trijumf značio i treneru Željku Obradoviću videlo se po okončanju samog meča.

 

 

Trener Partizana je parket napustio uzdignutih ruku, davajući štimung navijačima crno-belih koji su slavili na tribinama.

Treba napomenuti da je ovim susretom spuštena zavesa samo na prvi čin večitog derbija. Već u ponedeljak 30. oktobra sledi novi susret crno i crveno-belih, a ovoga puta će to biti meč regionalne Admiral Bet ABA lige koji će imati izuzetan značaj. Partizan u navedeni meč ulazi sa imperativom pobede zbog nedavnog poraza u duelu sa beogradskom Megom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading