"LUD SMO NAROD SKROZ!" Neverovatan snimak kruži mrežama - skandal nasred Beograda (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.10.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari ispod objave brzo su se nizali, a mnogi korisnici su izrazili svoje iznenađenje i čuđenje ovim neobičnim potezom.

"LUD SMO NAROD SKROZ!" Neverovatan snimak kruži mrežama - skandal nasred Beograda (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/DavidMoraca

Na društvenim mrežama pojavio se šokantan snimak na kojem se vidi kako je jedan vozač svojim automobilom "zalutao" i završio na tramvajskim šinama na sred starog železničkog mosta u Beogradu. Snimak je izazvao nevericu i komentare iznenađenih korisnika ove društvene mreže.

Na snimku, može se videti kako nepoznata osoba vozi svoj automobil preko tramvajskih šina na starom železničkom mostu, dok su ostali vozači u neposrednoj blizini ostali u šoku.

 

 

Komentari ispod objave brzo su se nizali, a mnogi korisnici su izrazili svoje iznenađenje i čuđenje ovim neobičnim potezom. Neki od komentara su bili: "Umetnik", "Lud smo narod skroz", "Nema mesta gde budala ne može doći kolima."

Iako se na društvenim mrežama često pojavljuju slični snimci koji izazivaju pažnju javnosti, vozač na tramvajskim šinama na starom železničkom mostu predstavlja neodgovorno i opasno ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading