JOŠ JEDAN KORAK DELI JE OD PRESTIŽNOG ZVANJA: Angelina Topić u najužem krugu za izbor najbolje mlade atletičarke Evrope!

Autor:

Sport

09.10.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona predstavlja jednu od najboljih mladih atletičarki sveta, a navedeno uskoro može biti i zvanično potvrđeno.

JOŠ JEDAN KORAK DELI JE OD PRESTIŽNOG ZVANJA: Angelina Topić u najužem krugu za izbor najbolje mlade atletičarke Evrope!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Angelina Topić, mlada osamnaestogodišnja srpska atletičarka iz takmičenja u takmičenje beleži sjajne rezultate.

Ona je na Evropskom prvenstvu za juniore stigla do najsjajnijeg odličja, a istovremeno drži i najbolji rezultat sezone preskočivši 1,97 metara 

Istovremeno, Angelina je na Svetskom prvenstvu za seniore je zauzela sedmo mesto, dok je na dvoranskom takmičenju Starog kontinenta takmičenje okončala kao četvrtoplasirana.

Iz svega navedenog, ne čudi podatak da je mlada Srpkinja glasovima sa društvenih mreža, glasovima članova Federacije, glasovima medija i glasovima stručnog panela, ostala u trci za izbor najbolje mlade atletičarke sveta, a za prestižno zvanje boriće se sa Rasidat Adeleke iz Republike Irske koja se takmiči u trkama na 400 metara i dugoprugašicom iz Letonije koja učestvuje u nadmetanjima na 3.000 i 5.000 metara.

 

 

Glasanje za izbor najbolje mlade atletičarke planete počinje 21. oktobra u 20.30 časova, a na svima nama je da podržimo Angelinu Topić da se okiti zvanjem koje joj u svakom slučaju pripada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading