NA LICITACIJI MOTOR, MERCEDES, KOMBI...: Carina oglasila prodaju zaplenjenih vozila, rok za uplatu kaucije uskoro ističe! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.10.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgledanje vozila je zakazano za 11. oktobar u magacinu Carinarnice Niš.

NA LICITACIJI MOTOR, MERCEDES, KOMBI...: Carina oglasila prodaju zaplenjenih vozila, rok za uplatu kaucije uskoro ističe! (FOTO)

Foto: Uprava carina

Na sajtu Uprave carina zainteresovani mogu da se prijave za e-licitaciju trajno oduzetih vozila, koju carinarnice Niš i Priština organizuju 19. oktobra 2023. godine.

Kako se vidi na priloženim fotografijama, u ponudi su tri automobila, od kojih su dva marke "mercedes", kao i jedan opel, dva kombija i motocikl.

Razgledanje vozila je zakazano za 11. oktobar od 09:00 do 12:00 časova u magacinu Carinarnice Niš, u Gadžinom Hanu, ulica Miloša Obilića 155.

Rok za uplatu kaucije je 15. oktobar 2023. godine do 24 časa.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ''Objašnjenja''.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading