POČELA BOKSERSKA LIGA! Filić IZDOMINIRAO na premijeri! Katići i Mitrović odneli pobede, Mihajlo ODUŠEVIO na debiju!

Autor:

Sport

25.09.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularno otvaranje sezone Bokserske lige održano je u Požarevcu.

POČELA BOKSERSKA LIGA! Filić IZDOMINIRAO na premijeri! Katići i Mitrović odneli pobede, Mihajlo ODUŠEVIO na debiju!

Foto: Privatna arhiva

U organizaciji bokserskog kluba Boksing Planet i Bokserskog saveza Beograda, u Požarevcu je održano 1. kolo Bokserske lige regiona Beograda.

Zahvaljujući Bokserskom savez Srbije, cela organizacija je protekla a najvišem mogućem nivou, dok su se takmičari potrudili da veče učine savršeno zanimljivim.

Premijerna runda protekla je u znaku boksera ekipe "Filić", koji su sjajnim izdanjem doneli svom timu 10 bodova, zbog čega su posle uvodnog kola zaseli na lidersku poziciju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Pobede BK Filić doneli su: Luka Katić, Mateja Mitrović i Nikola Katić, dok je Mihajlo Filić oduševio u konkurenciji pionira na svom debitantskom nastupu u "magičnom četvorouglu". Bio je to njegov prvi meč u uzrastu pionira.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Mogao je bodovni saldo "Filića" da bude i veći posle takmičenja u Požarevcu, ali je Strahinja Filić nesrećno izgubio svoj meč, pošto je njegov protivnik za nijansu bio bolji.

Foto: Privatna arhiva

 

Tabela posle prvog kola BBK Filić 10 bodova, BK Voždovac i BK Profesionalac po 9 bodova, BK Goša 7 bodova, BK Boksing planet i BK Cilj po 5 bodova, BK Partizan, BK Kid Bleki i BK Akademija Vitez po 4 boda, BK Zemun 3 boda, BK Rosters 2 boda, Dimke, Metalac Valjevo, BK Despot, BK Smederevac i BK Kolektiv po jedan bod, dok je BK "Hasan Dudić" jedini bez bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading