IZBO OCA, PA MU PREREZAO VRAT! Detalji monstruoznog ubistva iz 2014. godine, sin uhapšen!

Autor:

Hronika

25.09.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.L. uhapšen je nakon devet godina zbog ubistva oca, sada otkriveni detalji zločina.

IZBO OCA, PA MU PREREZAO VRAT! Detalji monstruoznog ubistva iz 2014. godine, sin uhapšen!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije – Službe za suzbijanje kriminala i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, rasvetlili su teško ubistvo izvršeno pre devet godina, 2014. na području Rume i uhapsili D.L. (34) koji se tereti za ovo krivično delo.

Naime, sumnja se da su on i M.N. (27) ližili života oca D.L. i telo bacili u reku. Nakon zadržavanja od 48 časova, uz krivičnu prijavu je D.L. priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Podsetimo, telo je pre devet godina pronađeno ispod mosta na Savi u jednom selu kod Rume, a odmah je bilo jasno da se radi o ubistvu.

- Muškarac se tada i posle obdukcije vodio kao NN lice, a naneto mu je više uboda nožem. Smrtonosan je bio ubod u pluća, a ubica mu je potom prerezao i vrat - priča izvor Kurira i dodaje:

- Telo muškarca zatečeno je u blizini obale i samog plićaka reke. Na obali su odmah uočeni tragovi krvi. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da je smrt muškarca nastupila nasilno, da je ubijen. Pretpostavlja se da je počinilac telo hteo da ubaci u reku kako bi ga voda odnela i kako bi zavarao trag i prikrio tragove zločina, ali nije uspeo do kraja sprovede svoj plan u delo.

Inače, M.N. pomagač žrtvinog sina je ranije uhapšen i to zbog drugog krivičnog dela, da bi se kasnije otkrilo da je pomagao u ubistvu 2014. godine.

- Nije isključeno ni da je M. N. progovorio o zločinu u kom je učestvovao ili da je upoređen njegov DNK sa onim koju su pronađeni na telu žrtve pre devet godina - kaže sagovornik pomenutih medija.

D. L. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, a rešenjem sudije za prethodni postupak, određen mu je pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading