DA ZAJEDNIČKI GRADIMO BUDUĆNOST SRPSKOG SPORTA: JSD Partizan čestitao SD Vojvodina na osnivanju!

Autor:

Sport

02.08.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospodski potez kluba iz Humske.

DA ZAJEDNIČKI GRADIMO BUDUĆNOST SRPSKOG SPORTA: JSD Partizan čestitao SD Vojvodina na osnivanju!

Foto: JSD Partizan

Skupština JSD Partizan

Jedna od najznačajnijih vesti u poslednjih nekoliko dana u srpskom sportu je ta da je osnovano Sportsko društvo Vojvodina.

Pod plavom zvezdom u Novom Sadu ujedinili su se Fudbalski klub, Rukometni klub, Odbojkaški klub, Atletski klub, Košarkaški klub, Rvački klub, Ženski fudbalski klub, Hokejaški klub i Vaterpolo klub.

Sada je na adresu novonastalog SD Vojvodina stigla čestitka od strane JSD Partizan, koju prenosimo u celosti.

- Poštovani gospodine Zbiljiću, dragi sportski prijatelji, klubovi osnivači SD Vojvodina.

U ime JSD Partizan i svih 24 Kluba člana našeg Sportskog Društva čestitam vam osnivanje SD Vojvodina. Sa velikim zadovoljstvom i radošću smo dočekali vest o udruživanju 9 klubova pod jednistvenu zastavu i grb SD Vojvodina. Nadamo se da je ovo samo početak i da će broj klubova pod plavom zvezdom da se povećava.

JSD Partizan kao jedno od najbrojnih i najtrofejnijih sportskih društava na Svetu zna koliko je za klubove važno i poželjno da imaju zajednički krov i zajednički imenitelj i koliko to klubovima može da olakša i pruži mogućnosti za brži i kvalitetniji razvoj svih sportova i stoga cenimo i pozdravljamo napore svih vas iz klubova osnivača kao i pojedince iz privrede i širu društvenu zajednicu koji su prepoznali interes vojvodjanskog sporta i koji su se uklučili u ovaj projekat.

Sa radošću Klubovi JSD Partizan očekuju priliku da vam kao ljuti protivnici na sportskim terenima all i kao sportski prijatelji čestitaju osnivanje SD Vojvodina i da zajednički gradimo budućnost srpskog sporta - piše u čestitki koju su potpisali predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović i generalni sekretar Željko Tanasković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading