Direktor Arene sport Nebojša Žugić: Ugovor o strateškom partnerstvu sa gigantom iz Bahreina stavlja nas na mapu svetskih brendova!

Autor:

Sport

01.08.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi veliki posao ove kompanije.

Direktor Arene sport Nebojša Žugić: Ugovor o strateškom partnerstvu sa gigantom iz Bahreina stavlja nas na mapu svetskih brendova!

Foto: Arena sport

Arena sport

Generalni direktor Arena Channels Group Nebojša Žugić potpisao je Memorandum o razumevanju sa liderskom kompanijom u Kraljevini Bahrein u oblasti sporta i medija KhK sports W.L.L. Ova saradnja ima za cilj zajednički rad na obostranoj promociji  sporta, turizma i kulture dveju zemalja, sa posebnim radom na popularizaciji borilačkih sportova. Prvi čovek Arena Channels Group istakao je da je velika čast biti partner za celu Evropu renomiranoj kompaniji kao što je KhK W.L.L. koja je uložila veliki trud i resurse u razvoj borilačkih sportova. Žugić ističe da su uspostavljanju ove saradnje doprineli izuzetno dobri odnosi Republike Srbije i Kraljevine Bahrein, koji su izgrađeni zahvaljujući mudroj i odgovornoj spoljnoj politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ovim važnim dokumentom Arena Channels Group dobila je jedinstvenu šansu za distribuciju svojih kanala na globalnom nivou i na službenim jezicima najvećih država sveta. Pored toga, bahreinska kompanija pružiće i podršku u obezbeđivanju novih televizijskih sadržaja, među kojima je i posebna emisija koja prikazuje realni život profesionalnih boraca i sve profesionalne, ali i privatne izazove, van reflektora borilišta, sa kojima se suočavaju.

 

Žugić podseća da je partnerstvo sa  Bloomberg, Euronews i News Max Adria već pozicioniralo  Arena Channels Group na listi svetskih brendova, u oblasti informative, dok novo partnerstvo kompaniju stavlja na listu svetskih brendova kada je u pitanju najbrže rastući borilački sport na svetu, MMA.

Prvi čovek KhK W.L.L. Mohamed Šahid upoznat je sa uspehom koji su Arena Fight kanali ostvarili u popularizaciji sporta u Srbiji, naročito kod mladih. Ugovorne strane dogovorile su i posebne reportaže, putem kojih bi se gledaoci bahreinskih TV kanala upoznali sa prirodnim lepotama Srbije, dok će se na jedinstvenom turističkom kanalu Balkan trip, koji posluje u okviru Arena Channels Group, emitovati turističko blago Bahreina.

Podsećanja radi, krajem marta, generalni direktor Arena Channels Group Nebojša Žugić bio je gost Kraljevine Bahrein, na poziv Njegovog veličanstva šeika Kalida Bih Hamada Al Kalife, princa Bahreina i predsednika Olimpijskog komiteta Kraljevine koji je usledio nakon održanog Svetskog amaterskog prevenstvo u MMA u Beogradu i  velikog spektakla, turnira "BRAVE FC. Tom prilikom princ je istakao da je MMA  spektakl u našoj prestonici najbolji organizovan „Brave događaj“ ikada, a posebno je pohvalio i televizijski prenos Arene sport. Ova dobra reputacija nakon prvenstva rezultirala je time da se memorandumom dogovori i rad dve kompanije na organizaciji Brave European League.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading