PONAVLJA SE SLUČAJ MIROTIĆ: Barsa mu uručila ŠUT KARTU! Amerikanac stiže u Beograd?

Autor:

Sport

30.07.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se vrelo košarkaško leto.

PONAVLJA SE SLUČAJ MIROTIĆ: Barsa mu uručila ŠUT KARTU! Amerikanac stiže u Beograd?

Foto: Tanjug/AP

Kori Higins neće nositi dres Barselone naredne sezone. Katalonski klub će uraditi sve da izađe iz ugovora sa američkim košarkašem, kako bi rasteretili budžet za narednu sezonu.

Ovo neodoljivo podseća na slučaj Nikole Mirotića, koji je doživeo istu sudbinu.

Fenomenalni bek je ovog leta na radaru Crvene zvezde Meridianbet, kao i Partizana, ali je još uvek nejasno ko je najbliži potpisu.

Higins je dobro poznato lice svim poznavaocima košarke na Starom kontinentu i još od 2015. godine jedan je od najboljih igrača u Evroligi na svojoj poziciji. Može da igra kao bek ili nisko krilo, a najdublji trag ostavio je nastupajući za CSKA iz Moskve.

Dva puta je osvajao Evroligu (2016. i 2019. godine sa CSKA), u isto toliko navrata bio je šampion Španije sa Barselonom (2021. i 2023. godine), četiri puta dizao je pehar u VTB ligi, osvojio je i Kup Španije, a bio je i MVP u tom takmičenju.

Svojim iskustvom i znanjem Higins bi nesumnjivo bio veliko pojačanje za svaku ekipu u Evroligi, a ostaje da se vidi ko će najbrže reagovati i obezbediti dolazak fantastičnog beka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading