GOJKO PIJETLOVIĆ ODUŠEVLJEN "DELFINIMA": Prešli smo put od reprezentacije koju NIKO NE ZNA, do selekcije zbog koje će DA SE TRESU!

Autor:

Sport

25.07.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda našeg vaterpola sumirala je utiske posle meča protiv Italije i plasmana u polufinale Svetskog prvenstva.

GOJKO PIJETLOVIĆ ODUŠEVLJEN "DELFINIMA": Prešli smo put od reprezentacije koju NIKO NE ZNA, do selekcije zbog koje će DA SE TRESU!

Foto: Vaterpolo savez Srbije/Orange NL

Vaterpolo reprezentacija Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh i plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva pošto je u četvrtfinalnom meču bila bolja od Italije posle velike drame i peteraca (15:14, u regularnom delu 11:11).

Četu Uroša Stevanovića svi su potcenili i ispratili na ovo takmičenje bez nekih velikih očekivanja, ali su "delfini" sve iznenadili i sada će imati priliku da se bore za medalju. 

Posle susreta protiv Italije, a pred polufinalni meč sa Grčkom (četvrtak, satnica će biti naknadno objavljena), veliki uspeh "delfina" prokomentarisao je i legendarni Gojko Pijetlović.

Republika

Foto: Instagram

Braća Pijetlović

 

- Za mnoge je ovaj rezultat iznenađenje za mene nije preveliko. Ovo je ekipa koja je skoro sastavljena tako da je definitivno jedan od većih uspeha srpskog vaterpola. Kada se pogledaju godine igrača, iskustvo koje tek treba da dobiju... Ovo može biti nova velika generacija! Momci su pokazali kako se igra i gine za Srbiju - rekao je legendarni Gojko Pijetlović, pa se dotakao polufinalne utakmice protiv Grčke:

- Sve je otvoreno, prešli smo od reprezentacije koju niko ne zna do selekcije zbog koje će svi da se tresu! Treba ući opušteno u utakmicu, verovati u momke i nema dileme da će i rezultat doći!

Šta vi mislite, koje će mesto zauzeti vaterpolo reprezentacija Srbije na ovom Svetskom prvenstvu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading