HOROR TRAGEDIJA! Zastrašujuća SMRT čuvenog sportiste: Sleteo sa puta i POGINUO na licu mesta!

Autor:

Sport

22.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je javnost u šoku.

HOROR TRAGEDIJA! Zastrašujuća SMRT čuvenog sportiste: Sleteo sa puta i POGINUO na licu mesta!

Foto: Tanjug/AP

Majk Hamond

Majk Hamond, 33-godišnji reprezentativac Velike Britanije u hokeju na ledu, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Kako prenose kanadski mediji, on je sa svojim skupocenim Poršeom sleteo sa puta, zakucao se u drvo i ostao na mestu mrtav.

Hamond se nalazio u Kanadi, zemlji u koju je stigao kao dečak i u kojoj je odrastao, a javnost je ostala u šoku zbog njegove horor nesreće sa smrtnim ishodom. Nije poznato je li u trenutku nesreće bio pod uticajem alkohola, a policija još uvek istražuje što je uzrokovalo sudar i Hamondovu smrt.

Tokom svoje duge karijere Majk Hamond nastupao je za brojne hokejaške klubove u Danskoj i Švedskoj, ali i Nemačkoj, a bio je i reprezentativac Velike Britanije za koju je nastupao na dva Svetska prvenstva u hokeju na ledu, 2019. te 2021. godine. Tamošnji Savez se od njega oprostio sledećom porukom:

Hokejaši Velike Britanije skrhani su objavom da je napadač Majk Hamond preminuo. Majk je bio cenjeni saigrač iz Velike Britanije, voleli su ga mnogi i bio je deo britanske porodice - stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading