HAOS U PARIZU! Policija UPALA u sedište Olimpijskih igara! Inspektori vrše DETALJAN pretres!

Autor:

Sport

20.06.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana situaicija ostavila sve u čudu.

HAOS U PARIZU! Policija UPALA u sedište Olimpijskih igara! Inspektori vrše DETALJAN pretres!

Foto: pixabay.com

Iako je do početla Olimpijskih igara u Parizu ostalo nešto više od godinu dana, nastao je skandal!

Naime, francuska policija je upala u prostorije organizacionog komiteta tog takmičenja i pretresa ga, prenosi "Rojters".

Navodno su u utorak pripadnici policijskih snaga Francuske, na čelu sa finansijskim istražiteljima i inspelktorima, dobili zadatak da upadnu u glavni štab organizacionog odbora Olimpijskih igara

- U glavnim prostorijama organizacionog komiteta Olimpijskih igara je u toku policijska istraga i potraga. Pariz 2024 u potpunosti sarađuje sa istražiteljima i odgovara na sva postavljena pitanja sa njihove strane - navodi se u kratkom obaveštenju organizatora narednih Letnjih olimpijskih igara.

 

 

Treba reći da najveće planetarno takmičenje počinje 26. jula 2024. godine, dok će najznačajnija sportska smotra trajati do 11. avgusta.

Prema predviđanjima, na Olimpijskim igrama u prestonici Francuske očekuje se da, za razliku od prethodnih u Tokiju, ovoga puta nastupi preko 10.000 sportista.

Srbija se nada delegaciji većoj od 100 članova. U Tokiju je 87 srpskih sportista otišlo na Olimpijske igre, a vratili su se sa devet medalja - tri zlatne, jednom srebrnom i pet bronzanih odličja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading