ZVANIČNA POTVRDA: Delije u NEVERICI - najbolji igrač Zvezde otišao u Španiju!

Autor:

Sport

08.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnog beka ćemo od naredne sezone gledati na Pirinejima.

ZVANIČNA POTVRDA: Delije u NEVERICI - najbolji igrač Zvezde otišao u Španiju!

Foto: Starsport

Mirko Đurović, doskorašnji rukometaš Crvene zvezde, napustio je Beograd i preselio se u Španiju, gde će od naredne sezone nositi dres tamošnjeg Benidorma, koji je ovu sezonu Asobal lige završio na devetom mestu.

Kako prenosi "Mozzart Sport", ono što je bilo najavljeno još pre dve nedelje je sada i potvrđeno, pa su crveno-beli na taj način ostali bez verovatno i najboljeg igrača u prethodnoj sezoni.

Zvezda ima iza sebe još jednu mršavu sezonu, u početku su bili konkurentni, ali je posle usledio pad, nakon što su zbog finansijskih problema klub napustili Branko Kankaraš, Nemanja Vučićević, Ramzi Majdub, Marko Knežević i Petar Panić. Sada je istim putem pošao i Đurović, koji će igrati u klubu u kom je nedavno karijeru završio srpski rukometaš Ivan Nikčević.

Foto: Starsport

 

Osim Mirka Đurovića, klub je napustio i juniorski reprezentativac Uroš Simić koji je pojačao Metaloplastiku. Naredne sezone crveno-beli dres neće nositi ni golman Janko Gemaljević, pa je jasno da Zvezdu verovatno čeka još jedna ne baš sjajna sezona, pogotovo jer pojačanja i dalje nema ni na vidiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading