BEOGRAD IMA ČIME DA SE PONOSI! Čak 940 školaraca na završnom Gradskom prvenstvu u atletici

Autor:

Sport

14.05.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija je u potpunosti uspela.

BEOGRAD IMA ČIME DA SE PONOSI! Čak 940 školaraca na završnom Gradskom prvenstvu u atletici

Foto: J.Marković

Beogradska asocijacija za školski sport nastavila je sa svojim akcijama, kada su besplatna takmičenja u pitanju. 

Uz podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Beograda, sjajno je organizovano i Gradsko prvenstvo u atletici, za uzrast osnovnih i srednjih škola.

Uz pojačane mere bezbednosti koje su sprovodili članovi tima Pretor i uz minut ćutanja, talentovani dečaci i devojčice u atletskoj dvorani u Bulevaru oslobođenja.

Foto: J.Marković

 

Na takmičenju  u sledećim atletskim disciplinama: Skok u dalj, bacanje vorteksa, 60 metara, 300 metara, 600 metara, štafeta 4 x 100 metara, skok u vis, skok u dalj i bacanje kugle, pravo učešća ostvarili su pobednici sa opštinskih takmičenja.

Medalje su delili legenda atletike Dane Korica, kao i sportski koordinatori BAŠS Vladimir Tica, Goran Ivković i Marko Vukadinović.

Republika

Foto: J.Marković

 

U Beogradskoj asocijaciji nema stajanja. Sprovode se akcije edukacija dece bezbedne na internetu i bezbednosti u saobraćaju.

Foto: J.Marković

 

Sprovedena je promotivna besplatna aktivnost za osnovce, koji su se oprobali na veslačkim ergometrima. Predstoji sprovođenje novog projekta, tokom letnjef raspusta „Bezbedan sport školaraca – bezbedno odrastanje“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

  

 

 

Komentari (0)

Loading