SA SINOM VODI RAZGOVORE KOJI NISU ZA NJEGOV UZRAST: Dara Bubamara i dalje van sebe zbog tragedije u školi, svakodnevno priča sa svojim detetom!

Autor:

Zabava

14.05.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila kako vaspitava svog sina i koliko vremena provodi sa njim!

SA SINOM VODI RAZGOVORE KOJI NISU ZA NJEGOV UZRAST: Dara Bubamara i dalje van sebe zbog tragedije u školi, svakodnevno priča sa svojim detetom!

Foto: E-Stock, Instagram

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara otvorila je letnju sezonu jednog prestoničkog splava, a tom je prilikom za domaće medije govorila o svojoj prvoj zaradi, karijeri, ali i tragediji, koja je zadesila Srbiju.

Dara ima sina, sa kojim provodi mnogo vremena i razgovara o svemu, kako kaže, čak i onome što nije za njegov uzrast:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

- Prvu zaradu sam zaradila kada sam imala 14 godina. Došla sam kući odmah i dala je mami i tati. Kasnije sam trošila kako bih kupila novu garderobu i minđuše. Iako su mama i tata imali stan, ja sam razmišljala da kupim, i auto njima i bratu da uzmem. Zato je meni Bog dao da posle toga samo nižem dosta stanova - govori Dara na samom početku razgovora za Blic.

Priznala je i da ju je tragičan događaj koji se desio u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” strašno potresao i da je i dalje pod utiskom.

Republika

Foto: instagram.com

 

- Sa svojim sinom pričam od malena. Mi toliko pričamo otvoreno, o svemu, čak i o onome što nije za njegov uzrast. Mnogo je pametan, plemenit, dobro dete i presrećna sam zbog toga - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading