ODBOJKAŠKE LEGENDE NA SAHRANI: Velikani se OPROSTILI od Emilije Kobiljski!

Autor:

Sport

06.05.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene na Centralnom groblju.

ODBOJKAŠKE LEGENDE NA SAHRANI: Velikani se OPROSTILI od Emilije Kobiljski!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sahrana Emilije Kobiljski

Ćerka odbojkaškog trenera Dragana KobiljskogEmilija Kobiljski, nastradala je u krvavom piru trinaestogodišnjeg Koste Kecmanovića koji je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' ubio osmoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja, pre nego što je uhapšen.

Danas se veliki broj ljudi, porodice i prijatelja, kao i Emilijinih drugova i drugarica okupio na Centralnom groblju kako bi se poslednji put oprostili od nje. Velika kolona se formirala ispred kapele, a njeni školski prijatelji su zajedno ušli kako bi joj rekli poslednje zbogom, svako sa po cvetom u ruci.

Između ostalog, na sahrani se nalaze i velikani srpske i svetske odbojke, Aleksandar Atanasijević i Aleksandar Boričić, predsednik evropske odbojkaške federacije.

Osim njih dvojice, sahrani prisustvuje i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, kao i predstavnici odbojkaškog kluba Zalau, u kom je radio Dragan Kobiljski.

Tokom opela, viđene su potresne scene, a otac Dragan je sve vreme, tokom primanja saučešća, držao u ruci plišanog medveda, kog je volela njegova ćerka Emilija.

Saučešće su izjavili i deca i iz škole "Vladislav Ribnikar", koji su na sahranu doneli bele vence.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading