ĐERONA OPOMINJE PRED SLOVAČKU! Imamo OBAVEZU prema NJIMA!

Autor:

Sport

30.04.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska rukometna reprezentacija danas od 18 časova u novosadskom Spensu protiv Slovačke igra poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, na koje je već obezbedila plasman.

ĐERONA OPOMINJE PRED SLOVAČKU! Imamo OBAVEZU prema NJIMA!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Selektor Srbije Antonio Đerona ističe da njegovi izabranici imaju obavezu da odigraju najbolje što mogu i pobede Slovačku.

- Imamo veliku odgovornost prema publici, porodicama, deci koja će doći da nas podrže. Tu su i oni koji treniraju rukomet, maštaju o dresu reprezentacije, i oni će nas pratiti putem televizije. Zbog svih njih moramo da damo maksimum i potrudimo se da im prikažemo dobru igru i zanimljiv meč - poručio je Đerona.

Foto: Starsport

 

Španski stručnjak na klupi "orlova" napominje da ne sme da dođe do opuštanja protiv Slovaka.

- Iako smo se već kvalifikovali, nije bilo mnogo vremena za pripremu. Moramo da iskoristimo priliku da unapredimo igru za Evropsko prvenstvo, s obzirom na to da nećemo imati mnogo vremena da se okupljamo i radimo zajedno do kraja godine. Slovačka je izuzetna reprezentacija, moj sunarodnik je selektor, veliki broj reprezentativaca igra u Španiji, zatim Bundes ligi, sve to zahteva respekt, jer će svaku našu grešku oni odmah naplatiti - istakao je Toni Đerona.

U našoj grupi, prvo mesto je rezervisano za Norvešku, dok je Srbija kao drugoplasirana selekcija izborila direktan odlazak na Šampionat Starog kontinenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading