KAKAV CAR! Predstavio se kao BRADATA DIZAČICA TEGOVA, pa POTUKAO transrodnu konkurenciju do nogu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravio je haos na takmičenju.

KAKAV CAR! Predstavio se kao BRADATA DIZAČICA TEGOVA, pa POTUKAO transrodnu konkurenciju do nogu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Avi Silverberg

Avi Silverberg dobro je poznato lice u svetu dizanja tegova, a sada je uspeo da nađe način da za njega čuju i ljudi koji se ne bave ovim sportom.

Naime, on se na jednom takmičenju u dizanju tegova za transrodne osobe predstavio kao bradata žena i do nogu je potukao konkurenciju oborivši rekord koji je do tada držala An Anders.

 

 

Sve ovo uradio je kako bi trolovao Kanadsku uniju dizača tegova i sudeći po reakcijama sa društvenih mreža - u tome je maksimalno uspeo.

Komentari su razni, a mnogi hvale Silverberga nazivajući ga velikim carom koji je uspeo propisno da ih nasmeje. Takođe, neki su kanadskog dizača tegova napali, ali su mu veoma brzo u zaštitu stali drugi korisnici društvenih mreža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Andres (@rawrlifts)

 

- Ova mlada dama dobija veliku mržnju - stoji u jednom od šaljivih komentara na račun Silverbergovog poduhvata, pa se potom dodaje i sledeće:

- Mržnju dobija zato što je upravo postavila ženski rekord u pauerliftingu u Kanadi. Ne razumem, ova transfobija zaista postaje sve veća. Ovako izgleda vrhunska ženska izvedba, momci - stoji u komentaru.

Jedan od urnebesnih komentara glasio je i:

- Bravo, devojko!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading