SRBI KUKAJU DA JE OPLJAČKANA: Oglasila se Ivana Vuleta i poslala MOĆNU PORUKU!

Autor:

Sport

06.03.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka je u Istanbulu stigla do četvrte medalje na dvoranskim prvenstvima.

SRBI KUKAJU DA JE OPLJAČKANA: Oglasila se Ivana Vuleta i poslala MOĆNU PORUKU!

Foto: Tanjug/AP

Ivana Vuleta

Srpska atletičarka Ivana Vuleta je osvojila bronzanu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu, čime je donela našoj zemlji drugu bronzu sa ovog takmičenja.

Nakon što je tri puta osvajala zlato na dvoranskim prvenstvima Evrope, devojka iz Zrenjanina je juče morala da se zadovolji bronzanom medaljom u disciplini skok udalj, nakon što je u petoj seriji skočila 6.91 metar.

Ispred naše atletičarke se našla Džazmin Sojers, koja je nestvarnim skokom od 7 metara postavila najbolji rezultat na svetu ove godine, a drugo mesto je osvojila Larisa Japikino, koja je sa svojih 6.97 metara postavila nacionalni rekord.

- Hvala vam što ste me podsetile šta je čista radost i ljubav! Ne mogu biti ponosnija na vas dve. Iznad svega, suočavajući se sa rupturom ahilove tetive u poslednje dve nedelje, ovu medalju je bilo najteže osvojiti, ali u kojoj sam uživala svim srcem - napisala je Vuleta uz zajedničku sliku sa Sojers i Japikino sa pobedničkog postolja.

Vuleta je na ovaj način poslala jasnu poruku da je digla ruke od žalbe koju je njen tim uložio na ishod takmičenja, već da želi da se fokusira na sjajan uspeh svojih prijateljica, sa kojima se, prema njenim rečima,  druži i van sportskog borilišta.

Sojersova je juče ličnim i nacionalnim rekordom na šokantan način stigla do najvećeg uspeha u karijeri, isto je uradila i Larisa Japikino, a zanimljivo je da je bez medalje ostala Malaika Mihambo, koja je uz Vuletu bila najveći favorit na ovom nadmetanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading