IMA DANA KADA NE IDE SVE PO PLANU: Vuleta OTVORILA DUŠU nakon bronze na EP!

Autor:

Sport

05.03.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je četvrto odličje na dvoranskim prvenstvima Evrope za jednu od najuspešnijih sportistkinja Srbije.

IMA DANA KADA NE IDE SVE PO PLANU: Vuleta OTVORILA DUŠU nakon bronze na EP!

Foto: Tanjug/AP

Ivana Vuleta

Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je bronzanu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu, koje je održano u Istanbulu.

Ona je nakon tri zlata, koje je u karijeri osvojila na dvoranskim prvenstvima, stigla i do bronzane medalje, skokom od 6.90 metara u petoj seriji.

Nakon takmičenja, naša atletičarka je objasnila da ima dana kada ne funkcioniše sve baš najbolje.

- Dala sam sve od sebe, al jednostavno ima dana kada vam nešto ide i dana kada ne ide sve po planu. Pokušala sam da uradim sve, bila sam spremna za taj skok, ali šta je tu je, nakon svega ne mogu da ne budem ponosna - rekla je Vuleta za "RTS".

Foto: Tanjug/AP

Vuleta je stigla do četvrte medalje na EP u dvorani

Ipak, dodala je da je srećna zbog Džazmin Sojers i Larise Japikino, koje su osvojile zlatno, odnosno srebrno odličje.

- Mnogo sam srećna što je današnje takmičenje izgledalo baš ovako. Srećna zbog Džasmin i Larise privatno se družimo i mnogo sam srećna zbog njih, sada kada njih vidim kako izgleda kada osvajate prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom medaljom, nekako i meni prorade emocije. Nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram biti ponosna pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim sa povredom, tako da - dobro je - dodala je ona.

Podsetimo, Srbija je na ovom prvenstvo osvojila dve bronzane medalje, pošto je i Elzan Bibić osvojio treće mesto u disciplini 3.000 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading