PROCURILA FOTKA MIHAELA ŠUMAHERA: Legendarni Nemac nasmejan u društvu Maksa Ferštapena (FOTO)

Autor:

Sport

02.03.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji Formule 1 oduševljeni slikom koja se pojavila u javnosti.

PROCURILA FOTKA MIHAELA ŠUMAHERA: Legendarni Nemac nasmejan u društvu Maksa Ferštapena (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Legendarni vozač Formule 1, Nemac Mihael Šumaher, doživeo je pad na skijanju u decembru 2013. godine, a od tada se o njegovom zdravstvenom stanju maltene ništa ne zna.

Šumijeva porodica od javnosti te informacije krije kao zmija noge, a za više od devet godina se nije pojavila nijedna fotografija ili video snimak koji su napravljeni nakon nesreće.

Najpopularnija svetska platforma za filmove, "Netfliks", je pre nekoliko godina pokrenula dokumentarnu seriju "Drive to Survive", koja se bavi najbržim cirkusom na svetu.

U najnovijoj epizodi su objavljene do sada nepoznate fotografije, nastale pre više od dve decenije, kada je Šumaher dominirao Formulom 1, a na stazi mu je jedan od rivala bio Jos Ferštapen, otac aktuelnog prvaka sveta.

Na tim fotografijama se vidi kako Šumi u krilu drži Maksa Ferštapena.

U toj epizodi je Maks otkrio kako se njegov otac intenzivno družio sa Mihaelom, pa je i on odrastao uz porodicu Šumaher.

Išli smo zajedno na praznike kad smo bili mali, dve porodice. I te uspomene će uvek ostati u mom sećanju - otkrio je Ferštapen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading