MILE KITIĆ IMA JOŠ JEDNU ĆERKU! Folker pored Elene ima još jednu naslednicu, nikada je ne pominje!

Autor:

Zabava

02.03.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker ima iz prvog braka ima ćerku Sanju.

MILE KITIĆ IMA JOŠ JEDNU ĆERKU! Folker pored Elene ima još jednu naslednicu, nikada je ne pominje!

Foto: ATA Images

Pevač Mile Kitić godinama je u braku sa Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu Kitić, a malo ko zna da je pre Marte Mile bio oženjen i da iz prvog braka ima ćerku Sanju.

Prvi put se oženio kada je imao svega 21 godinu, a razveo se 1983. godine.

Republika

Foto: Instagram.com

Elena Kitić

Podsetimo, Miletov stariji brat je svojevremeno pričao o porodičnim odnosima i istakao da je odškolovao brata dok su im roditelji bili u Americi.

– Dolazim ja kući jedno veče, a moja supruga plače. Kaže, Mile ostavio pismo, otišao je od nas. Nije prihvatio što sam ja rekao da muzika ne može da bude zanimanje, da mora na fakultet, pa je pobegao. Imao je jedan hotel, ali Mile nije imao ličnu kartu i zbog toga nije mogao da uzme sobu. Otišao sam kod svog drugara u SUP i kažem mu o čemu se radi i tako se vratio Mile – pričao je folkerov stariji brat za Kurir i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Mile Kitić ima dve ćerke

– Kasnije, on se oženio, dobio ćerkicu Sanju i otišao je kod roditelja u Ameriku. Bilo je njemu fino tamo, ali se vratio, ipak nije to naše područje. Možeš tamo pevati i zaraditi pare, ali nije to to. Bio je tamo jedno vreme sa suprugom Bosom i ćerkom. Vratio se i pridružio se Južnom vetru, koji je tada već bio ozbiljna muzička kuća. Posle je otišao u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading