HAOS POSLE SUPERBOULA: Navijači PREVRTALI automobile, od jednog RAZJARENOG momka svi BEŽALI - policija imala pune ruke posla! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

13.02.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sjedinjenim Američkim Državama vladalo je "ratno stanje" po završetku utakmice godine.

HAOS POSLE SUPERBOULA: Navijači PREVRTALI automobile, od jednog RAZJARENOG momka svi BEŽALI - policija imala pune ruke posla! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Haos posle Superboula

Kanzas Siti Čifsi osvojili su Superboul 57 pošto su u Glendejlu savladali Filadelfija Iglse 38:35.

Sam meč obeležili su drama, Patrik Mahoms, veliki preokret i prevara Rijane u šou na poluvremenu, ali je pravi haos nastao po završetku meča.

Dok su navijači Kanzas Siti Čifsa slavili veliku pobedu, fanovi Filadelfija Iglsa bili su kao "pušteni s lanca", te je zbog njih policija imala pune ruke posla. Bilo je burno i pre meča kada su navijači Iglsa prevrnuli jedan automobil, a totalna ludnica krenula je kada se susret završio.

 

 

Na ulicama se moglo videti sve i svašta, organi reda su morali da reaguju i hapse, a nije bilo mirno ni u kućama i stanovima.

 

 

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a u kom razjareni navijač Iglsa lomi televizor i ruši sve pred sobom, te izaziva strah kod ljudi oko njega ubrzo je postao viralan i video ga je ogroman broj ljudi.

 

 

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali su navijači Filadelfija Iglsa definitivno prešli sve granice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading