HAOS U LONDONU! Navijač Čelsija NOKAUTIRAN: Provocirao, pa dobio lekciju za CEO ŽIVOT! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.02.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je napeto pre derbija protiv Vest Hema.

HAOS U LONDONU! Navijač Čelsija NOKAUTIRAN: Provocirao, pa dobio lekciju za CEO ŽIVOT! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Tuča navijača Čelsija i Vest Hema

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno, 1:1, sa ekipom Vest Hema, ali je daleko zanimljivije od dešavanja na terenu bilo ono što se desilo van stadiona uoči meča.

Londonski derbi sa sobom nosi velike tenzije, a navijači pokazuju netrpeljivost jedni prema drugima. Česti su incidenti i tuče, a jedan fan Čelsija zauvek će zapamtiti ovo gostovanje.

On je pokušao da provocira navijače Vest Hema, vikao je i gestikulirao u njihovom pravcu, pa je dobio lekciju za čitav život. Nokautiran je i ostao je da leži, a kakve posledice će mu ovaj udarac doneti i dalje nije poznato. Jedno je sigurno, teško da će ponovo "leteti" bez osnova.

 

 

Brutalan nokaut slavili su svi prisutni navijači Vest Hema, a u pozadini se nekoliko puta čulo: "O moj Bože".

Fudbaleri Čelsija nalaze se u seriji od tri vezana nerešena rezultata jer su pre Vest Hema (1:1) odigrali nerešeno i sa Fulamom (0:0) i Liverpulom (0:0). Zbog ovakvih igara trenutno se nalaze na devetom mestu Premijer lige sa 31 osvojenim bodom. Vest Hem je, sa druge strane, na 16. poziciji sa 20 osvojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading