SKANDALOZNO! Potukao se sa navijačima: Reagovali POLICIJA I VOJSKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki sukob koji se, na svu sreću, završio bez teže povređenih.

SKANDALOZNO! Potukao se sa navijačima: Reagovali POLICIJA I VOJSKA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Darko Lazović i Rikardo Sa Pinto

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Portugalac Rikardo Sa Pinto, našao se u centru pažnje jednog skandala u Iranu.

On je trenutno šef stručnog štaba Estegala, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka i pobede njegovog tima nad Mesom Kermanom (3:2) napravio je totalni haos zbog kog su morali da reaguju policija i vojska.

Sa Pintu su navijači zviždali, a on je krenuo da ih provocira, da bi sve eskaliralo na putu ka svlačionici. Došlo je do guranja i fizičkog sukoba, a pukom srećom niko nije ozbiljnije povređen.

 

 

Estegal koji vodi Sa Pinto je inače trećeplasirani u prvenstvu Irana, ali će verovatno nekoliko sledećih mečeva morati da bude bez glavnog trenera jer je dobio crveni karton.

Podsetimo, ne tako davno Portugalac se našao u centru pažnje još jednog skandala kada je udario svog pomoćnika. On je sredinom novembra prošle godine gurao i hvatao za vrat nesrećnog asistenta na jednoj utakmici, dok su ostali na njegovoj klupi spustili glavu i nadali se da će bes poznatog trenera brzo proći.

 

 

Sa Pinto je i kao fudbaler igrao za Sporting, Real Sosijedad i Standard Lijež, dok je u trenerskoj karijeri "lutao" celom Evropom i Azijom. Prvo je radio u svom bivšem klubu Spotingu, pa Crvenoj zvezdi, a imali smo priliku da ga gledamo još u Grčkoj, Poljskoj, Belgiji, Turskoj i Saudijskoj Arabiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading