OGNJEN VRANJEŠ I NJEGOV BRAT PRIZNALI KRIVICU: Za prebijanje mladog para kažnjeni sa 4.000 evra

Autor:

Sport

30.01.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve i po godine od incidenta koji je potresao javnost, bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine je osuđen.

OGNJEN VRANJEŠ I NJEGOV BRAT PRIZNALI KRIVICU: Za prebijanje mladog para kažnjeni sa 4.000 evra

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler turskog Hatajspora Ognjen Vranješ i njegov brat Stojan su pre dve i po godine optuženi da su u centru Banjaluke pretukli momka i devojku.

Posle incidenta koji se dogodio 20. juna 2020. godine vodila se duga istraga, potom i suđenje, a na kraju su braća Vranješ priznala krivicu.

Kako prenosi portal "srpskainfo.com", oni su na kraju osuđeni na novčanu kaznu od ukupno 4.000 evra i troškove suđenja. Pojedinačno, Ognjen će morati da plati 3.000, a Stojan hiljadu evropskih novčanica.

- Tada je kod pokretnih stepenica Ognjen fizički napao Dušana Komljenovića i Anju (tada Trtić). On je stisnutom pesnicom udario Dušana u glavu u predelu lica, te mu je tom prilikom izbio tri zuba i oštetio četvrti. Od udarca je Komljenovića pao niz pokretne stepnica sa drugog na prvi sprat - navodi se u presudi.

Republika

Foto: instagram.com/vranjesognjen

Ognjen Vranješ

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je potom odgurnuo Anju, koja je pala niz pokretne stepenice i tom prilikom je doživela teške povrede u vidu preloma dva rebra i krvnog podliva na levoj strani grudnog koša.

Ognjen je odmah zatim sišao niz stepenice i i pridružio se Stojanu u mlaćenju Komljenovića.

On mu je prišao sa leđa i boka i udario ga u predelu glave i vrata, zatim ga nokrima šake grebao po vratu - dodaje se.

Sudija Radmila Medaković je prihvatila sporazume o priznanju krivice i kao olakaštavajuću okolnosti kod njih je uzela to što nisu prethodno osuđivani, da su roditelji maloletne dece, kao i sve okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading