PRODUŽIO UGOVOR: Tijago Silva u Čelsiju do 2024. godine

Autor:

Sport

30.01.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za navijače londonskih "plavaca", pošto je slavni štoper odlučio da još godinu dana ostane na "Stamford bridžu".

PRODUŽIO UGOVOR: Tijago Silva u Čelsiju do 2024. godine

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema i Tijago Silva

Fudbaler Čelsija i brazilski reprezentativac Tijago Silva dogovorio je nastavak saradnje sa londonskim klubom, prenose britanski mediji.

Tijago Silva (38) ima ugovor sa Čelsijem do 30. juna ove godine, ali će u ekipi sa "Stamford bridža" igrati i naredne sezone. Brazilski fudbaler ima poverenje čelnika londonskog kluba, koji su odlučili da mu ponude produžetak saradnje na još godinu dana.

Foto: Tanjug/AP

Tijago Silva u duelu sa Dušanom Tadićem

Silva je u Čelsi stigao 2020. godine iz Pari Sen Žermena, a pre toga je igrao za Milan, Fluminense, Porto, Huventude i Futebol. Za londonski klub odigrao je 105 mečeva i postigao je pet golova. On je standardni član reprezentacije Brazila, a za južnoameričku selekciju sedam puta se upisao u strelce na 113 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading