PARAZITI SU JOJ ISISALI SVU KRV SA GLAVE I GMIZALI PO NJOJ: Devojčica završila u bolnici, majka kasno primetila da nešto nije u redu (VIDEO)

Autor:

Svet

30.01.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosa devojčice je bila isprepletana i “ućebana”, a paraziti su samo gmizali.

PARAZITI SU JOJ ISISALI SVU KRV SA GLAVE I GMIZALI PO NJOJ:  Devojčica završila u bolnici, majka kasno primetila da nešto nije u redu (VIDEO)

Foto: tiktok.com/trashywashyy

Često de dešava da se deca žale na neke bolove ili neprijatne situacije.

Tako je jedna žena ispričala šta se desilo njenoj ćerki.

Uopšte nije naivno.

Jedna žena iz Sidneja bila je slomljena i nije znala šta da čini kada je njeno dete zadobilo ozbiljne probleme sa sitnim bubicama i vašima.

Kako se navodi, vaške su joj toliko sisale krv sa glave, čela i vrata da su joj čak i kosa počela da se odvaja od vlasišta.

Ona je zatražila pomoć službi za zaštitu dece, a jedna od tehničarki Rejčel Marun iz Sidneja izabrala je ovaj slučaj kao jedan od najtežih sa kojima se susrela.

– Vaši su jedna stvar, a zanemarivanje sasvim nešto drugo. Sa oba primera se susrećem svakodnevno na poslu, ali ništa se ne može porediti sa ovim – navela je ona u snimku na TikToku, navodi Dejli star, prenosi Espreso.

Naime, kosa devojčice je bila isprepletana i “ućebana”, a paraziti su samo gmizali.

 

@trashywashyy lice is one thing. But neglect is another. I see both at work but nothing compares to this. #licetok #verifytrashywashyy #headlice ♬ original sound - Rach

 

Devojčica je patila od jakog crvenila, oticanja, a kosa joj se odvajala od vlasišta.

U uobičajenim slučajevima ovaj problem se rešava preparatima i češljanjem kako bi vaši ispadale na vidljivu krpu ili peškir, ali to nije pomoglo. Možete da vidite kako joj vaške piju krv sa čela. Ovo mi je zaista slomilo srce, ali drago mi je da su je na kraju odveli u bolnicu gde su joj lekari obrijali kosu – navela je Rejčel.

Njena objava izazvala je lavinu reakcija, a pored onih koji su žalili nesrećno dete, bilo je i osoba koje su ogorčene na roditelje zbog ovakvog zanemarivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading